Thursday, May 17, 2012

Masih Sayang???
Suzie AhmadThursday, May 17, 2012 0 comments






As-Salam..
Dah baca paper arini? klu belum sila baca kat SINI 
kenyataan balas Rita pulak kat SINI 

ok tu citer pasal dorg.. pendapat aku la kan pasal kes dorg ni...
Aidil nampak sgt tak matang dalam buat keputusan i.e: keputusan yang dia ambil sebelum ni di pengaruhi oleh orang lain. Wallahualam sb hanya mereka je yg tahu ape citer...
based on pengalaman sendiri jugak sb husband aku muda 2 tahun daripada aku...
memang sangat tak matang dalam banyak perkara.. lgpun kajian pun dah membuktikan lelaki lambat  matang dari perempuan..
kepada adik2 yg nak kawin tu kan fikir habis2 sebelum buat keputusan ke arah itu. jgn nanti kita di perkotak katik kan dengan mudah..
macam kes RITA vs AIDIL ni... serius kelakar.. kejap ko nak kejap ko xnak..
kalau aku kan serius tawar hati dah.. yes.. sayang memang la sayang tp kalau dah macam ni baik tak payah. nt aku makan hati ko buat suka2 hati...
just pendapat aku jer...


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment