Tuesday, May 22, 2012

Baby-G
Suzie AhmadTuesday, May 22, 2012 0 comments

As-Salam..

hari ni 1 Rejab & aku berpuasa arini (insyAllah) so kene agak sopan skit.. :-) 
pg2 1 Rejab ni dpt something from En.Rizal a.k.a Mr.Hubby..
Act memang aku request pun nk benda ni sb dah rosak. tp tak sangka cepat dapatnye
& sejibik mcm yg aku MMS kat dia b4 ni





Jam tgn Baby-G. dia kirim kat kawan dia yg g singapore baru2 ni.. 
beli jam jenis2 mcm ni murah je kat sana.. 
ni baru betul2 cara2 nak beli jiwa bini.. hahahahah...
nway thnx u so much laling!!!


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment