Monday, May 14, 2012

Jalan Jalan
Suzie AhmadMonday, May 14, 2012 0 comments

As-Salam...
Arini Isnin... Monday Blues.. sb? penat merayap semlm... hahahahahaha
nk berjalan jauh2 tgh2 bulan ni al-fulus al-kurang... maka segala nya adalah budget2 jer la....
bawak la budak2 g Aquaria KLCC, which is ni dah kali ke 3 aku masuk.. xpe this time bawak Adam sekali.  sebelum ni Ainin jer....

Ainin malu2 la plak nk ambik gambar dlm ni.. Adam beria ketuk2 cermin tu tgk memerang tu..
xbyk ambik gambar pun dalam ni sb.... ntah sb dah 3x dtg kn tak de la xcited sgt nk ambik2 gambar....
lepas tu kitaorg merayap lak g naik kuda....





tgk Ainin naik kuda... seronok la plak dia... xnangis pun. dia ni kan ala2 penakut skit...
dia tak takut ngan 'MOMOK' jer.. sb dia dah biasa nampak... huhu....

pas tu kitaorg g tgk race keta.... ermmm xlama pun sb pas tu hujan!!!........
dah hujan ape lg chow la.... g carik mkn ptg tu.. aiii dah hujan lapo la.... g mkn roti john kat keramat..
best tau... korg penah baca entry aku bln pose lepas? ade citer pasal roti john tu...
bln xpose pun dia ade bukak setiap hari start kul 4 ptg.. g je carik kat keramat (jln mghala ke LRT Damai)
(ni dah kira promosi free nih... abg ni kne byr royalti ni sb promote kedai dia... hahahahahah)

tu la citer weekend aku......

P/S: Kedai online saya masih seperti biasa... visit SINI 




Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment