Monday, February 20, 2012

Cekak Rambut Limited Edition for SALE!!
Suzie AhmadMonday, February 20, 2012 0 comments

Salam Isnin...

Sapa2 yg tertunggu ape product comel yg aku ade mari2.. tp ini je yg sempat aku update buat masa sekarang...this product memang limited sb 1 design ade 1 jer (so kalau korang beli korang je yg ade design ni dlm Malaysia nih.. klu ade jumpe sama maknenyer yg tu ciplak).. so hurry up guys... grab2....

HARGA NYA HANYA RM 9.00/unit SAHAJA.. (exclude postage/tidak termasuk pos.. pos adalah RM 6.00 & total harga RM 15.00/unit)

code: AS001
code: AS002
code: AS003
code: AS004
code: AS005
code: AS006
code: AS007
code: AS008
code: AS009
code: AS010
code: AS011
code: AS012

Jika berminat utk dapatkan cekak rambut di atas sila PM saya - Suzie:

Phone/WhatsApp: 013-2650441
Email: noorsuziela@yahoo.com

p/s: kemudian nt akan di upload headband & sepit rambut... :-) Happy Shopping!!

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment