Thursday, December 15, 2011

Majlis Pertunangan Juan & Nadia
Suzie AhmadThursday, December 15, 2011 1 comments

20 Nov 2011 - Berlangsung nya Majlis Pertunangan adik aku Noorizuan & pasangannya Nadia...

aku xtau majlis berlangsung cmne sb aku ms tu kat Hospital jaga Adam.... nak citer lelebih aku pun xtau ape citer....so layan gambar je la ye....

Kek Ni aku tempah kat kawan opis ku.. xtau la ape rasa.. so far kek2 lain yg aku penah rasa sedap....
berminat? visit: http://cuppywonderland.blogspot.com ;)

ni kek dari pihak perempuan... ape rasa?? xde rasa... sb aku xsempat nk rasa.. by the time aku sampai umah mak aku kek ni selamat sudah di kekah kan huuuuuu........................

The Hantaran's........


tu la serba sikit citer pasal adk aku bertunang.. xde plak gambar si juan nih... ade gambar tunang nyer aje la plak... biase la ppuan mesti pantang dgn kamera.. hahahahha....

ikut perancangan mereka akan bernikah pada 30 March 2011 insyAllah....

tp...........
.
.
.
.
.
.
.
klu ikut pendapat peribadi aku la as a kakak kepada Juan ni.. dorg xsepatutnya nikah terlalu awal... at least end of 2012 baru la nikah kan sb aku tau adik aku cmne... tp... pihak perempuan dah menetap kan march nikah & adik aku plak jenis xkisah.. maka march la....
anyway i will pray for both of you.........

PEACE!!

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

1 comment:

  1. LAgi cepat lagi bagus la KAKAK... itu yg adik suzie akan jawab. hehehe

    ReplyDelete