Tuesday, November 8, 2011

Tekanan Perasaan?
Suzie AhmadTuesday, November 08, 2011 0 comments

Salam Aidiladha semua.......

Sila click imej di bawah utk besar kan...


korang semua perasan x? semakin ramai rakyat Malaysia yg menghadapi tekanan perasaan? ini salah 1 contoh la...lately ni byk sgt berita2 yg agak x masuk di akal... latest sekali dekat jer ngan umah parents aku kat Bandar Baru Bangi... terlanggar bahu pun nk serang org ngan parang... kemana kah pergi nya iman org2 ini.. langgar bahu jer pun... org pun tgh ramai memamg harus lah kalau 'TER'langgar kan... sila lihat words TER di situ... makna nya bukan dengan sengaja...

kewarasan manusia dah semakin hilang... kejadian berbunuh - bunuhan semakin berleluasa... apa nak jd ngan manusia sekarang ni? maka kawan2 berhati2 lah (ingatan utk diri sendiri jugak) jgn igt nmpk seseorg itu waras.. kita xtau sebenarnya org tu ade masalah jiwa yg sgt kronik....

aku rs org2 mcm ni sgt2 perlukan rawatan... tp tu la mn ade org gila nak ngaku yg dia gila.... huhu.. betul x? maka tingkat kan lah keimanan kita & jgn kita jd salah seorg dari org yg x berapa nk waras ni.. Allah SWT kan ada.... mohon lah padanya.. jika ade masalah kembali lah pada Nya...

p/s: jgn bila ade masalah jer igt Allah SWT... selalu igt Allah SWT dimana saja kita berada

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment