Friday, November 11, 2011

11.11.11
Suzie AhmadFriday, November 11, 2011 2 comments

Salam & Morning frensss.....!!!

cantik kan tarikh hari ni...... mesti ramai yg sedang gembira dgn tarikh ni & aku for sure ramai yg pilih tarikh ni utk melangsungkan perkahwinan....

aku pg2 kuar umah dah tersangkut dlm jammed!! adoiiii senak perut aku....kul 830 baru nk masuk gate MINDEF... kul 8.50 gak la aku sampai opis!!... hadoi2.....

sampai opis sedang lepak2 layan nasik lemak depan notebook tetb dpt 1 berita sedih.. :(
Seorg staff Sapura meninggal dunia pukul 3.00pg td komplikasi semasa bersalin....
bila di risik2 aku kenal dia & selalu jumpe kat surau & pernah gak bersembang2 sekali sekala... she's very soft......
Allahuakbar... hari ni Jumaat & dia meninggal ketika bersalin.... maka byk terhapus dosa2 nya...
hari yg paling berkat & dia mendpt syahid kecil... besar nya kuasa Allah SWT....
kepada keluarga Allahyarhammah ROZI HARTINI ABDUL AZIZ salam takziah dari saya...
dan semoga Allahyarhammah ROZI HARTINI ABDUL AZIZ di tempat kan di kalangan org yg beriman.... insyAllah.......
Dan utk pengetahuan kawan2.. anak beliau juga mengikut arwah & tidak sempat melihat dunia... insyAllah syurga bg kamu wahai anak...

AL-FATIHAH.....

p/s - mood: sedih sb teringat kat anak2 aku.....:( sob...sob...sob.....

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

2 comments:

  1. Salam,

    Saya kawan se uni serumah dengan arwah dulu dan baik hingga sekarang. Baru dapat tahu berita ni juga. Sajer search kat google hingga sampai ke blog ni.
    Semoga rohnya ditempatkan di kalangan org beriman, amin.

    Salam kenal:)

    ReplyDelete
  2. hi... Salam Perkenalan....

    ReplyDelete