Monday, October 17, 2011

Apam Polkodot
Suzie AhmadMonday, October 17, 2011 0 comments

Salam Isnin semua........

N3 kali ni pasal resipi lak... tetb jer... mcm pandai masak... huhu...
actually this is my 1st time nak buat kuih2 ni... hampir 30thn aku hdp xpenah buat kuih... bole tahan la.....

ha inilah Apam Polkodot in the making....
Ainin peneman aku... setia sampai siap nih.. siap kul 1 pg... tp dlm area kul 12.30 dia dah surrender dh.. xbole tahan ngantuk... yela tido la nak oiiii.....

tapi aku buat xberapa nak menjadi... mentah kat tgh2.... xpe2 tepung byk lg.. bole cuba lg... hihi..... sekali gagal xbermakna gagal selama nya.. ye dak?

dah siap nak masuk dalam periuk kukus......

Ini lah hasil nya....
haduiiii huduh skit rope nyer......al maklum la dlu kecik2 tgn tak bedung... huhu..
nak resipi?

http://fromintankitchen.blogspot.com/2010/12/apam-dotdot.html

aku cilok kat sini jer....
kalau korang ikut betul2 insyAllah menjadik.........

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment