Thursday, July 28, 2011

Menjelang Puasa...
Suzie AhmadThursday, July 28, 2011 0 comments

Penat.. Penat... Penat...
Pindah opis lg... baru je setahun duk kat tingkat 1 tetb pindah balik ke ground floor.. arini xhbs berkemas lg... file2 berkotak2... mau nyer tak since 2009 - 2011 pye file mau tak lembik kitaorg menyusun dlm kotak.. nasib la xpuase lg.. klu kene pindah bln puase naya...
citer pasal bln puase diam xdiam tinggal beberapa hari je lg kita nak puasa... harap2 puasa kali ni membawa lebih keberkatan pada kita semua amin..... klu last year aku puasa penuh.. sb??? sb aku ter'pregnant'.. actually xtau pun lepas raya baru tau.. huhu... thn ni cmne la agaknyer ek... Alhamdulillah Adam baru je selasa lepas masuk 3bln & masih lg menyusu badan... Alhamdulillah syukur kepada Pencipta & Pemberi rezeki... masih ade lagi rezeki Adam.. tp xtau la keadaan nya bila bln puasa ni... harap2 pada bln Ramadhan ni akan di limpah kan rezeki yg murah utk Adam menyusu lg...yg penting aku kena +ve... InsyAllah berjaya....

nway to all Muslim Selamat Menunaikan Ibadah Puasa....!

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment