Monday, June 20, 2011

Adam Rayyan after a month
Suzie AhmadMonday, June 20, 2011 0 comments



Lama xmengupdate blog... Adam dah nk masuk 2bln dah 26/6 ni...
gambar kat atas masa Adam umur sebln... berat dah 3.6kg.. kuar ari tu kocik yo 2.52kg...
sejak nak masuk 2bln ni dia lg gedebab... xtau la berat dia berapa...
ni cuma short update je sementara Adam tido... mmg xsempat nak update pape sejak dah ade 2 anak nih...
ok la nt bila2 free aku update citer pasal kes aku beranak pada 26/4/2011 lepas.. perh dah lama giler kan baru nak update.. ni bkn la update nama nyer.....
k la kawan2 nt aku story mory lg k......



ni umur Adam sebln setgh.. muka dah bolattt.......

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment