Sunday, March 6, 2011

Jalan2 dgn Baju tido & Tentera Darat Open Day
Suzie AhmadSunday, March 06, 2011 0 comments

Jumaat mlm baru ni pas g mkn CKT kt Tman Bunga Raya, rs mcm nak meronggeng2 kan diri.. maka bermula lah penjelajahan kitaorg sekitar KL.. tgk lampu2.. g merayap depan HardRock.. Aloha..Zouk..Modestos.. dgn pakai track suit & Ainin juz pakai baju tido.. hahaha....pye la jammed jalan..al maklum la esoknyer kan sabtu.. cuti... rmai la yg kuar berlibur..berjimba bagai.. zaman2 berjimba aku dah lama berlalu... dlu ms blaja rajin gak bt aktvt burung hantu nih hehehe.. skrg usia pun dah nak masuk 30's time to think another things dari berseronok2 nih....
dah kuar tajuk plak.... dah puas ronda2 saja la menyinggah ke Dataran Merdeka... ramai gak org saja la tgk2 ape kes.. upenyer esok (Sabtu) ade open day tentera darat... maka kami bertiga ni berjln2 la ke dataran tgk persiapan dorg....








a
ronggeng2 kitaorg hbs pada pukul 2pg........
balik umah time to sleep............. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment