Monday, March 14, 2011

HardRock Penang again!!!!
Suzie AhmadMonday, March 14, 2011 0 comments



Jumaat - Ahad aku telah ke Penang.. again stay kat HardRock Hotel... tp dpt duk 1 mlm jer pas tu kene halau uhuhu... bkn ape sb esok nyer bilik full book... haiya!!! xpuas rsnyer duk sana...... tp sempat la gak mandi manda di swimming pool dia.. lepak2... rs mcm org putih laks huhu.. tp ade 1 kejadian kat swimming pool tuh.. sape ade tgk aku nyer status FB mesti tau ape kejadiannyer.... tp alhamdulillah xde ape yg serius...!
bole tak si Ainin tenggelam dlm kolam tuh.. waduhhhhh!!! aku pusing sekejap je nak ambik baju bila tgk balik dia dah hilang.. nsb laki aku lalu situ dia nmpk maka dgn jayanyer dia terjun dlm kolam tu tarik Ainin.. sb Ainin dah terkapai2 dlm kolam.. aiii kata navy sia2 la klu sesi menyelamat pun xreti kan..! lg anak sendiri! tp yg sadis dlm cerita ni life guard ade je dekat sgt ngan kolam tuh.. BODOH pye life guard. depan mata Ainin tergolek dlm kolam tu bole xnmpk!!! ape ke buta??? rugi tul HardRock byr gaji ko tp ko bole berdiri mcm patung!!ke ko xreti berenang?? ala.....setakat air lepas skit je atas lutut xkn tak reti kot!!!tuh la pakai lg spek hitam. sume xnmpk!! dah la ko pun hitam!!! uishhhh nak kata org hitam plaks.. huhu nt anak aku yg bakal kuar ni tetb hitam plak mcm mamat nih... mintak simpangggggg wokeh!!!!!actually jln2 penang ni xde ape pun yg menarik sb dah byk kali dtg.. tp sebab nak berjln jugak sebelum baby kuar layan kan aje......hbsssss nak g singapore dah xleh masuk.. nak g bandung flight xleh naik.. dah tu penang je la... dah la masa OTW tu tetb lak berita pasal tsunami... nasib la cuaca kat sana ok jer.. cuma sepjg jln KL-Penang hujan.......


kitaorg sampai penang dlm kul 11.. tgh mlm tu lapo la plak.. g la nasi kandar beratur. dgr citer ramai sgt org g mkn kat situ.. sampai kene beratur pjg la.. kitaorg g pun dah nak kul 2pg.. xde la ramai sgt org beratur.. kedai ni bukak dari kul 10mlm... esok mlmnyer ms lalu depan kedai ni dlm kul 10 lebih ramai gak la yg beratur.. tp kan.. ape yg sedap sgt kat kedai ni?? xde la sedap mn. ayam goreng pun keras bole baling dinding pye!! lain2 biase je.. so ape yg sedap sgt sampai org nak kene beratur pjg?? baik g mkn ns ganja!! ha... tu baru betul sekali rs nak lg... NASI GANJA??? heheheheh ade 1 kedai xigt ape nama dia org pgl nasi ganja... padahal bkn ns ape pun ns kandar gak.. tppppp.. sekali mkn nak lagi.. terigt2...memang marbelos!! heheheh..... sori la kawan2 xigt plak ape nama kedai & lupe plak ambik gmbr... byk gmbr tp pakai camera org... ni gmbr2 yg ade dlm ni sume dari tipon aku....
kitaorg gerak balik ke KL kul 10mlm.. sampai KL kul 1pg... walawehhhh arini nak keje berat2.....tu yg kje nyer meng'update' blog je... ramai cuti.. al-maklum la cuti sekolah.....


hahah Ainin Sofiya sdg meng'adjust' jari2 dia cmne nak bt peace.... Ainin2 nsb nyawa ko pjg lg nakkkkk... klu x.................................. ishhh nauzubillah.!


panas wehhhhhhh..... tghari rembang.. ambik gmbr lepas chk out.... chk out kul 1230 hari sabtu.....


cara x Ainin posing hahahahahha............ ;)

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment