Friday, January 28, 2011

AQUARIA KLCC
Suzie AhmadFriday, January 28, 2011 0 comments

Ini citer Ahad lepas.. apa da.. ahad pye citer Jumaat ni baru nak story... kebizian melanda begitu la citernyer.. bila bz nak update blog pun xsempat... tp berjalan2 aku sempat wakakak.... gini citernyer Ahad ari tu boring2 bawak anak aku berjln ke Aquaria KLCC... ceh penakut si Ainin ni.. tgk tv beria mcm berani sekali g bawak tgk live ikan besar skit je dia dah beria nak lari.

ini adik beradik ngan kucing tp spesis lain.. xnmpk plak muka dia.. tp mmg comel..


Nak bergambar tp xnk dekat2 ngan aquarium tu sb ade ikan besar.. ape da.....


dlm terowong yg pendek jer.. org seronok nk xplore tp Ainin dia nak suruh di dukung je sb dia takut tgk ikan besar2 ats kepala dia


dengan penyu pun dia takut..


aku pun nak posing gak wpun ambik gambar sendiri.. huhu...



ikan kecik2 mcm ni xpe dia xtakut......

last...

3 of us... coming soon 4 of us plak.. insyAllah bln 5 ni... doakan la semuanya selamat ye kawan2......

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment