Tuesday, November 16, 2010

Dept Outing & Retro Nite
Suzie AhmadTuesday, November 16, 2010 0 comments

wa... syok2.. outing yg best giler.... kitaorg g 12 & 13hb ari tu...meninggalkan kje2 di opis & g bersuka ria kt PD.....


kitaorg buat kat sini...
tp tobat la pas ni xnk dah dtg lg tmpt ni...their service are sucks!! teruk giler service.. tp bilik ok la... alamak xde gambar bilik lak... hehehe... xpe kita enjoy gambar lain.....

team aku.. huhu kalah soccer beach......

part paling best is.. RETRO Nite.... 70's........

wehuuuuu... karaoke competiton.. 3rd place... ade bakat upenyer.. hihi.....

Che Li at 2nd Place

Ni la juara nyer..... En Megat...

jgn xtau sume yg di atas ni sume mak dara... masing2 dah ade anak..... masih lg bergetah u... awwww!!




Telematch Time........

huhu..aku yg telah d jadikan mumia.............

kalah telematch.. huhu......

anyway memang happy sgt masa outing ni wpun aku baru je pas MC sb bleeding......

acara terakhir Bos belanje naik banana boat & boat... huhu.. aku xbole naik.... geram!! geram!!


Bos aku.. dia mmg garang.. tp.. she's very sporting...mn nk dpt bos cmni... huhu.. mcm ayt bodek jek....
xla dia mmg baik cuma ade ms2 je yg buat kitaorg kecut perut.. hehehe.....

bye..bye... terpakse tgu dorg kt tepi pantai dgn rsboring yg amat sgt.. arghh tension2.....
tu la department outing kitaorg for the 2010....

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment