Wednesday, September 8, 2010

Cepat nye masa berlalu..... dah 29 Ramadhan....
Suzie AhmadWednesday, September 08, 2010 0 comments

fuhhh!! arini dah 29 ramadhan... cepat je kan dah nak raya.. aku seperti biasa bz kat opis... tgk!! 29 ramadhan pun aku masih di opis.. its ok... esok aku cuuutiiiiiii huhu..... kat opis pun dah xramai dah org.. sunyi jer sb ramai yg dh cuti. tgl berapa kerat jer... ok thn ni turn aku beraya bersama mak ngan abah...tp........... laki aku dah ajak balik johor ptg ry pertama. cis!!! pas tu duk johor lama la plak. adil kah??? INI TIDAK ADIL!! hbs nk wat cmne ikutkan jer la....
nway kepada kawan2 semua SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN dari aku 'sefamily'. (NOORSUZIELA, MOHD RIZAL & AININ SOFIYA). kepada yg memandu especially laki aku (suka benar la bawak laju2) berhati2 di jln raya... igt org tersayang.... PEACE! :-D
p/s: tudung raya xde lg nih.. cmne????? waaaaaaaa.............


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment