Tuesday, August 10, 2010

Today is Ainin's 2nd Birthday....
Suzie AhmadTuesday, August 10, 2010 0 comments

Alhamdulillah... arini (10/08/2010) Ainin dah berusia 2 tahun... kul 10.26pm td genap Ainin berusia 2thn.... So far tak de celebration sb ari tu 1/8 dah buat mkn2 utk ainin... tp xde pic yg d snap sb camera Ainin dah campak ke bawah.. & camera tu pun dah jahanam..... ni je la yg sempat snap pki phone....


KEK AININ...

esok (11/8/10) kita 1 Malaysia akan berpuasa... mlm ni dah start terawih..tp aku xsempat nak terawih sb sibuk mencari pasar mlm nak bli lauk utk sahur esok...+ ibu mertua ku pun nak dtg 1 family... nak bersahur ngan berbuka bersama cucu nyer... huhu

anyway.. to my Lil girl... Hepi Birthday.... Ibu Sayang sgt kat Ainin.....

Kepada Seluruh Umat Islam Di Malaysia,
Selamat Menunaikan Ibadah Puasa.. Semoga puasa di tahun ini lebih baik & lebih berkat dari ibadah puasa thn yg lalu..... Amin.....

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment