Friday, March 19, 2010

Mencari Kerja Baru....
Suzie AhmadFriday, March 19, 2010 0 comments

aku tgh fenin!! aku sebenarnyer tgh mencarik keje lain ni.. dah pressure sgt dah kje kat tmpt skrg nih... ade tak sapa2 tau offer kosong.. bgtau la.. dpt kje gomen pun ok gak.. ;) dah ramai dah yg angkat kaki... bila la plak giliran aku nak angkat kaki nih....
kawan2 ade sapa2 yg ade offer bbbbaaaiikk pye bgtau la kat aku ekkk.....

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment