Tuesday, February 9, 2010

A Famosa Resort.. Family Trip
Suzie AhmadTuesday, February 09, 2010 0 comments

5 Feb 2010 - 7 Feb 2010 - A Famosa Resort.

Masa ni ade family trip.. family aku & family in law aku + kawan2 merangkap biz partner hubby aku 3 org.... 3 hari 2 mlm.. tu pun tak hbs lg aktiviti kitaorg.. penat tp gumbira.. release tension dari segala masalah2 yg sedang bersarang dlm kepala otak aku nih... anak aku la paling gembira sb ramai bf2 arab.. hahah.. ade sorg anak arab tu berkenan plak ngan anak aku tu.. ewahhh... bakal menantu org arab sehhhh.... jgn marah.....



JALAN JEM GILER MASA NAK G MELAKA.. ADE 2 XCIDENT.. JEM SEPJG 8KM....



FAMILY AKU....



A FAMOSA WATER WORLD..



KEPENATAN... CIAN AININ......



NAIK ELEPHANT....



US.....



NOTHING TO SAY......













ADE BYK LG GAMBAR2... 200++ TAK LARAT LA NAK UPLOAD SUME.... NT AKU UPLOAD DLM FB PLAK K....ERM OUR NEXT TRIP?..... TGU LA NEXT UPDATE.... RELAX DLU KOT... TAK CUKUP RM...ADE SAPE2 NAK SPONSOR??? HEHEHEH......

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment