Thursday, January 28, 2010

Ke'busy'an sedang melanda
Suzie AhmadThursday, January 28, 2010 0 comments

erm.. sejak aku masuk keje ari selasa ari tu lepas ber'MC' pjg aku tersgt la bz... ni pun kebetulan lunch kejap je sempat la melihat2 mensurfing2 (bahasa ape tu??) tenet ni ha... for temporary aku tak sempat lah nak meng'update' blog nih... byk citer sebenarnya tp di sebab kan masa tak berapa nak ade utk santai2 ni kan terpaksa la lupakan dlu........

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment