Monday, January 11, 2010

From The Bottom of My Broken Heart...
Suzie AhmadMonday, January 11, 2010 2 comments

Serabutnya kepala otak aku......notebook LCD aku pecah kene hentak ngan hammer, cmne nak ganti?? dah la tak de dlm warranty.. nak dekat 1k ganti benda tu mana aku nak carik duit????? giler nak mampos!! pas tu aku nyer N81 pun pecah gak Samsung aku kene ambik balik. hbs tu aku nak contact org cmne??? sume no tipon dlm tu. BODOH!! keje kat opis pun berlambak2.. Ya Allah dugaan apa lagi.. mampukah aku????

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

2 comments:

  1. apesal ni kena hentak ngan hammer???

    ReplyDelete
  2. erm biasa la.. aku bergaduh ngan laki aku.. sakit hati....

    ReplyDelete