Tuesday, October 12, 2010

10.10.10 - Kemalangan Ngeri
Suzie AhmadTuesday, October 12, 2010 1 comments

Semalam dpt email from one of my fren. dia forwardkan gambar2 xcident ngeri tu. rsnyer 1 Malaysia dah tau.. Lucky day for me sb xjd balik johor sabtu lepas..klu x mst aku adalah salah sorg warga Malaysia yg tersangkut dlm jem or yg terlibat dlm insident tu...bercadang nak balik johor tp sabtu tu laki aku terlajak tido sampai kul 5ptg.. haha.. xpyh balik aku ckp.. klu balik jugak maknenyer ahad tu kitaorg akan balik awal skit dari biasa.. klu biasa pas mgrib baru balik KL.. klu awal skit maknenyer pas asar.. Kalau la aku balik ke johor & ahad tu aku balik awal skit (sb ade event kt UPM) may be aku salah sorg yg terlibat... Nauzubillah......
ni ade few gambar yg aku bole share ngan kengkawan.. ade lg sbnrnyer tp aku sendiri xsanggup nak tgk.... Takziah kpd keluarga yg kehilangan ahli keluarga & kpd yg cedera harap kalian sabar, tabah & cepat sembuh... Al-Fatihah kpd yg terkorban..







Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

1 comment: